Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

БІОКАЛЬЦЕВІТ® – все полагодить і зросте, перелом буде забутий!

Переломи та тріщини в кістковій тканині відносяться до розряду найбільш небезпечних для людини травм. У разі неправильного зрощення кісток, недостатньої реабілітації після травми, наслідки можуть залишитися на все життя – від суто зовнішніх відхилень до внутрішніх змін у скелеті, що спричиняють хворобливі реакції на зміну погоди, застуду або надмірне навантаження.

Однак людина – істота, здатна до відновлення, потрібно лише допомогти організму правильно прийти до тями після такого серйозного випробування як перелом, щоб ніколи потім більше не згадувати про прикру неприємності і не знати дороги до лікарів, які займаються хронічними захворюваннями ортопедичного характеру.

У процесі зрощення кісток важливими є такі параметри, як мінеральна щільність кісткової тканини, її якість, кісткоутворення та кісткова резорбція (руйнування кісткових клітин). Остання особливо небезпечна у разі, якщо, крім перелому, в організмі існує ще й дефіцит кальцію. Тоді цей неминучий при переломах процес протікатиме інтенсивніше та з великими негативними наслідками для організму.

B Кальцій – головний будівельний матеріал для кісткової тканини. Виходячи з цього, якість вищезазначених параметрів залежатиме безпосередньо від того, який кальцієвий баланс в організмі. Тому в період лікування переломів, знаходження в гіпсі або в корсеті, а також у процесі всієї подальшої реабілітації (лікувальна фізкультура, наприклад), важливо приймати БІОКАЛЬЦЕВІТ®, насичуючий організм солями кальцію, що безпосередньо допомагає заново “будувати” поламану кістку, попутно покращуючи якість і щільність кісткової тканини, роблячи скелет міцнішим, сильнішим і здоровішим.

Важливим моментом для травмованої людини є те, що для правильного і швидкого зрощення кістки вкрай необхідний вітамін Д. Втім, без нього і препарати, що містять кальцій, засвоюються недостатньо. БІОКАЛЬЦЕВІТ® – це “живий” кальцій, отриманий з найнатуральнішого джерела, яєчної шкаралупи, і збагачений вітамінами Д і С.

В організмі людини кальцієвий обмін влаштований так, що необхідна кількість іонів кальцію бере кров безпосередньо з кісткової тканини, вимиваючи її зі скелета. Зрозуміло, при цьому вибірковості щодо травмованих кісток немає. Тому прийом кальційвмісних добавок у період відновлення після переломів не просто бажаний, а необхідний. Інакше одужання затягнеться, а наслідки залишаться. Крім того, знесилений наполегливою роботою на зрощення перелому, організм почне недопоставляти кальцій волоссю, зубам і нігтям, що негайно позначиться на їх цілісності та зовнішньому вигляді. Оскільки мінеральний склад БІОКАЛЬЦЕВІТА® практично ідентичний аналогічному складу людської кісткової тканини, прийом цього препарату ефективно та безпечно сприяє легкому лікуванню від неприємної травми без наслідків для інших органів, які потребують життєво важливого мікроелементу.

Особлива небезпека чатує на тих, кому не пощастило отримати перелом у зрілому віці, адже у жінок після сорока, а у чоловіків після п’ятдесяти років у більшості випадків є ознаки остеопорозу – хвороби, спричиненої віковим дефіцитом кальцію. Про наявність хвороби можна і не знати, поки не впадеш – протікає вона, як правило, безсимптомно, поступово створюючи крихкість у кістках, мікротріщини в них, руйнуючи кістки зсередини, що згодом сильно ускладнює їх зрощення при переломах. Людина, хвора на остеопороз, у разі перелому має значно менші шанси на швидке одужання. А якщо перелом складний і небезпечний – наприклад, шийка стегна – то може бути і ризик ніколи не одужати повністю. БІОКАЛЬЦЕВІТ®, збагачений не лише вітамінами, а й цілим мінеральним комплексом із 27 компонентів – справжнє “молодильне яблучко” для таких травмованих пацієнтів. Приймаючи його, людина значно полегшує відновлювальні роботи організму, зберігаючи собі ноги, і руки у робочому стані. До речі, травматологи стверджують, що прийом кальцію є і профілактикою переломів: у тих, хто приймає добову норму не менше 1000 мг, переломів шийки стегна фіксується на 75% менше, ніж у тих, хто не добирає добової дози необхідного мікроелемента.

Важливо знати і те, що у разі численних переломів, або переломів хребта, коли доводиться тривалий час лежати нерухомо, організм може вкрай погано засвоювати кальцій, що надходить в організм з їжею. Прийом БІОКАЛЬЦЕВІТА®, який містить збалансований для найкращої засвоюваності, коктейль вітамінів та мінералів, дозволить зберегти обмін речовин у нормі, а настрій – на висоті, навіть у такій нелегкій для будь-якої людини ситуації!

Детальніше на сайті продукту
БІОКАЛЬЦЕВІТ®

Вгору